Energisektorn

Partex har stor erfarenhet från energisektorn. Ni hittar våra produkter i kraftverk, värmekraftverk, solcellsanläggningar samt IKT system i industriella- och offentliga anläggningar. Överallt där det finns behov av säker märkning av ledningar, kablar och elektrisk utrustning. Produkterna är gjorda i material som uppfyller marknadens höga krav och finns i brett utbud av modeller, storlekar och färger samt innehar hög motståndskraft mot väderförhållanden, mekaniska skador och tuffa miljöer.

Märkning av elcentraler

Ställverk består av anslutningar, bussningar och isoleringskomponenter som används för att styra och skydda elektrisk utrustning i elkraftsystem. För att säkerställa säker drift måste växelkomponenterna märkas med tydliga och hållbara märkningar. Vårt universella märkningssystem består av: kabelmärkning, märkning för strömförsörjning och styrkablar, märkning av plintar samt märkning av komponenter, dvs kontaktorer, reläer, lampor och knappar och namnskyltar.

Lär känna lösningar

Solenergi

Partex erbjuder kompletta märklösningar för identifiering av hela solcellsanläggningar. Våra avsedda produkter för solenergisektorn tål kontinuerlig påverkan av direkt solljus, vatten och olika temperaturområden. Produkterna vi erbjuder är kabelmärkning, skyltar, buntband, eltejp med flera.

Lär känna lösningar

Märkning av markkablar

Elkablar som ligger i marken måste vara resistenta mot mekaniska skador, väderförhållanden och korrosion. Samma krav gäller för kabelmärkning, de måste vara hållbara och läsbara så länge systemets beräknade livslängd, upp till 30 år. Vårt sortiment omfattar lösningar som har godkänts av energibolag med ansvar för energiförsörjning över hela världen.

Lär känna lösningar
Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer