Industrisektorn

Industrisektorn

Partex är specialister och världsledande på industrimärkning. Vi erbjuder produkter, tillbehör och tjänster för identifikation av elledningar, rör och kablar. Vår unika industrimärkning bidrar till ökad effektivitet och säkerhet hos såväl små som stora industriföretag världen över. I vårt breda produktsortiment ingår allt ifrån ledningsmärkning och kabelmärkning till graverade skyltar och komponentmärkning.
Visuell identifiering med skyltar
Visuell identifiering har avgörande betydelse för säkerhetsnivån inom varje sektor. Detta avser enheter, installationer och rum. Varje byggarbetsplats, industri eller rum ska vara uppmärkt på ett hållbart, läsbart och tydligt sätt som är lämplig för den givna applikationen. Partex levererar självhäftande etiketter, graverade skyltar i plast och rostfritt stål.
Lär känna lösningar

Märkning av industriella system
Elektriska, IKT- eller brandskyddssystem som används i industrisystem ska präglas av hållbarhet, precision och säkerhet. Partex kan erbjuda med ett stort antal monterings- och kabelmärkningsprodukter för alla industrier.
Lär känna lösningar

Säkerställ drift av ställverk
Ställverk består av anslutningar, bussar och isoleringskomponenter som används för att styra och skydda elektrisk utrustning i elektriska kraftsystem. För att säkerställa säker drift måste ställverkskomponenter märkas med tydliga och hållbara märkningar. Partex märkningssystem säkerställer en omfattande identifiering av alla ställverkskomponenter.
Lär känna lösningar

Maskiner
I hjärtat av varje produktionsanläggning är maskinerna, vilka kan arbeta i mycket utmanande miljöer. Partex märksystem i syrafast AISI 316L rostfritt stål används ofta vid extremt höga temperaturer. Till hydrauliska system rekommenderar vi våra flexibla kabelmärkningar och buntband som är resistenta mot smörjmedel och oljor.
Lär känna lösningar

Detekterbara produkter
Vissa branscher är särskilt krävande och omfattas av mycket stränga regler och förordningar på grund av deras möjliga direkta påverkan på vår hälsa. Sådana industrier inkluderar livsmedels-, läkemedels- och veterinärindustrin. Här kan produktionslinjer och laboratorier ofta kräva att märkningarna och fästelementen är lätta att upptäcka med olika typer av detektorer. De ska dessutom vara beständiga mot tåla höga temperaturer och rengöringsmedel. Partex har ett produkter som uppfyller dessa höga kriterier. Märken, buntband, märkskyltar och skyltar av rostfritt stål samt buntband med metallspån garanterar säkra tillverkningsprocesser.
Lär känna lösningar
Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer