Märkning av industriella system

Märkning av industriella system

Elektriska, IKT- eller brandskyddssystem som används i industrisystem ska präglas av hållbarhet, precision och säkerhet. Partex kan erbjuda med ett stort antal monterings- och kabelmärkningsprodukter för alla industrier.
Brandskyddsinstallationer

Märkningar, buntband och fästen i rostfritt stål är oumbärliga vid installation av brandskyddssystem såsom pumpar, sprinkler, dimma och gasinstallationer. Dessa är beständiga mot extrema temperaturer och oförstörbara, vilket innebär att den präglade texten förblir läsbara även i händelse av brand.


Håll kablarna på rätt plats

Partex levererar ett brett utbud av buntband för att säkra dina kabeldragningar. Våra buntband kan hjälpa dig att hålla kablarna på sin rätta plats. Vi levererar buntband tillverkade av halogenfri plast eller rostfritt stål. Du kan bunta ihop kablarna permanent genom att använda starka engångsbuntband eller använda löstagbara buntband, vilket gör att du lättare kan lägga till kablar till kabelknippet i framtiden.


Elektriska och teletekniska installationer

För att säkerställa korrekt identifiering av kablar rekommenderar vi Partex flexibla PPQ märke, vilken finns i olika storlekar beroende på mängden av data i form av text, streckkod eller QR-kod som ska på plats på märket. Den monteras enkelt med buntband runt kabeln. Ett alternativ kan PO-068 profilen vara som fästes på en hållare som fixeras med ett buntband runt kabeln. Både märkena kans skrivas ut på Partex termotransferskrivare alternativt skickar ni in underlaget till oss och vi skriver ut det till er.


Märkning och plombering av IKT-system

IKT-system kan vara mycket varierande: för varning, övervakning, passerkontroll, kommunikation etc. Viktigt vid service eller uppgraderingar av dessa är att de är uppmärkta på ett tydligt sätt. En korrekt utformad märkskylt kan innehålla information om: systeminformation, serienummer, servicedatum, varningar för åtkomsttillstånd etc. En annan vanlig lösning är en rund skylt, som monteras med hjälp av kulkedjor eller buntband. Smala nylonbuntband kan också fungera som en plomb som ger synligt bevis på oberhörigt ingrepp.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer