Transport

Transport

Transportindustrin, särskilt järnväg, kräver ofta högspecifika märkmaterial för att uppfylla kraven på säkerhet, hållbarhet och läsbarhet. Partex erbjuder flera lösningar som är lämpliga för användning inom denna sektor och då inklusive ett brett utbud av halogenfria produkter. För mer krävande applikationer har vi märkningar med en större beständighet mot exempelvis olja och höga temperaturer, vilka också uppfyller de stränga militära normerna.
Järnvägsindustri
Material som används vid utveckling av järnvägsinfrastruktur och tillverkning av moderna järnvägsfordon måste uppfylla stränga standarder för hållbarhet och brandprestanda. Partex tillhandahåller ett brett sortiment av identifieringslösningar som uppfyller den senaste järnvägsstandarden EN45545.
Lär känna lösningar

Fartyg och Offshore
Den marina sektorn kännetecknas av svåra och varierande väderförhållanden, vilket ställer höga krav på dess utrustning. All märkning som används måste tåla samma tuffa miljö och vara hållbar och pålitlig under alla förhållanden. Partex erbjuder märkningar i rostfritt stål, beständiga mot extrema yttre förhållanden, vilket ger tillförlitlighet på fartyg och oljeplattformar.
Lär känna lösningar

Bilindustri
Fordonsfabriker kan vara tusentals kvadratmeter stora, med mycket omfattande och komplexa produktionslinjer. Partex erbjuder produkter som uppfyller fordonsindustrins höga krav på tillförlitlighet och hållbarhet.
Lär känna lösningar

Flygindustri
Civila och militära flygplan, och de märkningar som används för dem, är föremål för mycket stränga krav och inspektioner. I Partex ProSleeve utbud finns produkter testade enligt militära specifikationer, som är beständiga mot höga och låga temperaturer samt bränsleoljor.
Lär känna lösningar
Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer