Industriell automation

Industriell automation

Industriell automation är en omfattande och komplex sektor som omfattar styrsystem, maskiner, produktionslinjer och många andra komponenter. Varje dag hjälper PARTEX-märkningar användarna att identifiera dessa komplexa automationskomponenter, vilket gör dem mer hanterbara. Vi erbjuder omfattande lösningar för märkningsmaskiner, robotstationer, kontrollskåp och paneler samt pneumatiska komponenter.
Styrskåp och styrpaneler
Ett styrskåp innehåller en stor mängd ledningar, kontakter, styrenheter och andra komponenter, vilket kräver noggrann märkning för effektiv identifiering. Partex lösningar möjliggör märkning av styrledningar och anläggningskablar, kontakter, styrenheter och komponenter. Graverade skyltar och självhäftande etiketter används för att märka knappar, strömbrytare etc samt för identifieringsskyltar eller varningsskyltar.
Lär känna lösningar

Pneumatik
Pneumatisk teknik har blivit så vanlig att den praktiskt taget används i varje modern anläggning. Partex sortiment innehåller många alternativ för märkning av pneumatiska ledningar och ställdon. Det finns flexibla märkningar för att passa standardstorlekar av pneumatiska rör, etiketter som är beständiga mot kemikalier. Perfekta för pneumatiska ställdon.
Lär känna lösningar

Robotmaskiner och tillverkningslinjer
Byggare av maskiner och tillverkningslinjer väljer Partex märkningssystem. Vårt breda sortiment av produkter gör det möjligt för dem att tydligt märka komponenterna och även säkra dem. Med våra produkter kan anläggningskablar märkas upp och kablar inuti maskiner, säkra kablar och rör, märka maskiner med information och varningsskyltar samt använda produkter som kan detekteras av metalldetektorer.
Lär känna lösningar
Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer