Märkning av markkablar

Märkning av markkablar

Elkablar som ligger i marken måste vara resistenta mot mekaniska skador, väderförhållanden och korrosion. Samma krav gäller för kabelmärkning, de måste vara hållbara och läsbara så länge systemets beräknade livslängd, upp till 30 år. Vårt sortiment omfattar lösningar som har godkänts av energibolag med ansvar för energiförsörjning över hela världen.
Märken för markkablar

Kabelmärkningar under jord måste ha exceptionell hållbarhet. Vi tillverkar kablar i enlighet med standarder och riktlinjer från energibolag i Europa. Till märkning av nedgrävda kablar kan vi erbjuda flexibla skyltar tillverkade i 1 mm tjock slitstark plast, tillgänglig i flera färger och storlekar som rymmer upp till sju textrader. Ni kan själv skriva ut era märkningar, beständiga mot nötning och väderföhållanden, med Partex termotransferskrivare eller beställa av oss. För mer krävande applikationer föreslår vi märken i rostfritt stål AISI 316L. Kundanpassade märken i rostfritt stål kan tillverkas och levereras inom 24 timmar.


Märkning av kabelanslutningar

Elskåp kan utsättas för direkta UV-strålar, regn, höga och låga temperaturer. För identifiering av dessa, rekommenderar vi graverade skyltar eller UV-beständiga etiketter med skummad tejp. Skyltarna kan fästas med nitar eller skruvar.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer