Utrustning för serverrum

Utrustning för serverrum

Företagets funktion bygger numera i allt högre grad på effektivt fungerande datorsystem. När ett serverrum utrustas bör ett antal faktorer beaktas för att öka driftssäkerhet och pålitlighet. Serverrum är en plats där varje patchpanel, varje kabelända eller port ska vara uppmärkta. För att underlätta hela märkningsprocessen av strukturella nätverk rekommenderar vi vårt utbud av märkskrivare, kabelmärkare och självhäftande etiketter.
Märkning av patchkablar

Dataöverföring med fiberoptiska system är allt vanligare. I händelse av fel eller uppgradering är korrekt märkning av patchsladdar och pigtail-ledningar en besparing av tid och pengar. Partex rekommenderar snap-on märken och/eller självlaminerande etiketter för detta ändamål. Med dem kan du enkelt byta en märkning om du behöver koppla om kablar i rackskåpet. Dessa märkningar kan även eftermonteras på ett befintligt system, utan att behöva koppla bort kablarna. Det finns även hylsor med transparant skyltficka, vars skylt ni enkelt kan byta ut vid behov.


Märkning av rackskåp

Rackskåp finns inte bara i serverrum, utan även i inspelningsstudior och industriella kontrollrum. De har många komponenter som kräver identifiering. Den vanligaste komponenten är en patchpanel med flera rader av uttag, som du enkelt kan identifiera med våra självhäftande etiketter. Ett snyggt arrangerat patchskåp, med korrekt markerade kabelknippor och märkta portar, säkerställer enkel service och snabb felsökning.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer