Solenergi

Solenergi

Partex erbjuder kompletta märklösningar för identifiering av hela solcellsanläggningar. Våra avsedda produkter för solenergisektorn tål kontinuerlig påverkan av direkt solljus, vatten och olika temperaturområden. Produkterna vi erbjuder är kabelmärkning, skyltar, buntband, eltejp med flera.

Märken för PV-växelriktare

PV-växelriktare har skyddsklass IP65, vilket innebär att de är lämpliga för utomhusbruk. Partex flexibla EPL etikett är en produkt som är väl beprövad för fästning på växelriktarens inte helt plana yta. Märkena skriv ut med Partex termotransferskrivare för god hållbarhet och läsbarhet under lång tid. Etiketten kan innehålla info om enhetsnummer, företagslogotyp, EAN- eller QR-kod.


Kabelmärkningar för solcellsanläggningar

Installationen av en solcellsanläggning är en långsiktig investering, med en antagen livslängd på i genomsnitt 25 år. Partex avsedda kabelmärkningar fästes med buntband på kablarna som är kopplade till PV-panelerna. Märkena är beständiga mot UV, mögel, vatten och åldrande. Ni skriver ut dessa i Partex termotransferskrivare eller beställer färdigtryckta märkningar från oss. Läsbarheten på märkena är god under många år.


Värmetåliga självhäftande etiketter

Teoretiska temperaturgränsvärden för solpaneler kan variera från -70°C till +120°C. Partex PLT-etiketter för märkning av solpaneler tål temperaturer upp till 150°C. Du kan producera dem på plats med Partex termoskrivare eller beställa färdigtryckta etiketter från oss.


Edge Clip och buntband för installation av solceller

Tvådelad komponent bestående av ett buntband och ett edge clip / fixeringsklämma. För fästning vid kanter, med 1-3 mm i tjocklek. Ett idealiskt val vid applikationer där hål inte är accepterat eller där temperaturen påverkar alternativa lösningar med adhesiv negativt. Används vid fixering och buntning av kablar, rör och slangar. Ett utmärkt val vid solcellspaneler.


Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer