Visuell identifiering med skyltar

Visuell identifiering med skyltar

Visuell identifiering har avgörande betydelse för säkerhetsnivån inom varje sektor. Detta avser enheter, installationer och rum. Varje byggarbetsplats, industri eller rum ska vara uppmärkt på ett hållbart, läsbart och tydligt sätt som är lämplig för den givna applikationen. Partex levererar självhäftande etiketter, graverade skyltar i plast och rostfritt stål.
Märkning av rum

Rätt skyltning kan öka säkerheten och komforten på arbetsplatsen. Graverade skyltar kan ge tydlig identifiering eller varningsmeddelanden för att identifiera vissa områden. Till exempel vilorum eller rum med begränsad tillgång, områden som utsätts för skadlig strålning eller höga temperaturer. De kan också användas för att markera vardagsföremål, såsom hyllor, skåp och värdeskåp. Graverade skyltar är perfekta för denna applikation.


Skyltar för säkerhet, varning och information

Informations- och varningsskyltar är mycket viktiga att följa inom alla industrier. Partex kan erbjuda skyltar för att exempelvis säkra upp byggarbetsplatser, logistikcentra, evakueringsskyltar, brandskydd samt alla typer av instruktioner och listor.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer