Märkning av transformatorer

Märkning av transformatorer

Block- och nättransformatorer fungerar ofta under extrema förhållanden, så alla komponenter som används för att bygga dem måste vara exceptionellt hållbara. Dedikerade lösningar från Partex inkluderar skyltar, enteckenmärken, hållare och buntband i 316 rostfritt stål.
Märkning av kablar och rör

Märket för identifiering av transformatorns kablar och rör måste ha motståndskraft mot låga och höga temperaturer, motståndskraft mot fukt och UV-strålning samt motståndskraft mot syntet-, mineral- och silikonolja samt estrar. Märkena är tillverkade av austenitsyrabeständigt AISI 316L rostfritt stål som uppfyller kraven i SS 2347 eller EN 1.4404. Denna typ av stål innehåller min. 17% krom, 11% nickel och 2% molybden. Driftstemperaturen för märken tillverkade av AISI 316L är mer än 500°C.


Fastsättning av kablar, ledningar och rör

Om vikten av dina ledningar och kablar överstiger flera dussin kilo kan det hända att ett nylonbuntband inte är tillräckligt starkt. I det fallet kan en idealisk lösning vara ett buntband i rostfritt stål, med ett kullås som permanent fixerar bandet. Dessa är tillverkade av syrabeständigt AISI 316L rostfritt stål och har en draghållfasthet är upp till 1335 N.


Märkning av styrkretsar

Partex kärnprodukter kan som standard användas i temperaturer från -40 till +90°C. Vissa märkningar i ProSleeve-sortimentet har större beständighet mot omgivande temperatur och kan användas i temperatur från -55 upp till +225 °C. I skåp är den en fördel att märka ledningar med oval profil eller krympslang, då de kräver minimalt med utrymme. Våra märkningar finns i ett brett utbud av storlekar för bästa fästning mot kabelytan.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer