Teletekniska och elektriska installationer

Teletekniska och elektriska installationer

Vi är experter på identifiering av ICT-system. Våra produkter används för identifiering av kameror, ledningar och komponenter i säkerhetssystem, brandskyddssystem, telekommunikationssystem, BMS och HMS fastighetsautomation och lågspänningssystem. Var och en av våra märken finns även i en alternativ, halogenfri version. Att använda halogenfritt material är särskilt viktigt i offentliga byggnader och allmännyttiga anläggningar.
Märkning av lågströmkablar

Ledningar och kablar i lågspänningssystems identifieras vanligtvis av märkningar som installeras med en eller två buntband. Fördelen med denna lösning är att en enda märkstorlek kan användas oavsett kabeldiameter. Du kan tillverka dina egna markörer på plats med hjälp av en Partex-skrivare, eller beställa dem färdigtryckta från oss. Vi kan erbjuda standard eller halogenfria versioner.


Märkning av CCTV-kameror och kupoler

Industriella kameror för övervakningssystem kan märkas med EPL etiketter som har skummad tejp. Dessa är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Etiketten är flexibel och har mycket stark vidhäftning. Den kan även fästas på böjda ytor, vilket är avgörande för applikationer såsom kupoler och 360° kameror.


Märkning av skåp och lådor

Etiketter med skummad baksida eller graverade skyltar är perfekta för märkning och identifiering av systemskåp som används i brandlarm, karmeraövervakning, passerkontroll eller nödutrymningssystem. Dessa etiketter är 0,8 mm tjocka och ger perfekt vidhäftning på böjda eller ojämna ytor, såsom pulverlackerade dörrar eller panelfronter.


Märkning av tavlor och modulära komponenter

För enkel identifiering av modulära komponenter, såsom säkringar, jordfelsbrytare etc. använd Partex självhäftande etiketter som kan skrivas ut på våra skrivare. Om märket ska innehålla mer omfattande data kan en större etikett med skummad baksida eller en graverad skylt användas.


Märkning av ledningar i skåp

Vid märkning av ledningar inuti skåp kan enteckenmärkning användas, det vill säga förtryckta märken med ett tecken som kan arrangeras i vilken kombination som helst. Vi har två typer av enteckenmärken: en för icke anslunta ledningar där märket träs på och en för redan anslutna ledningar där märket "snäpps" på. Enteckenmärkningarna finns i ett brett utbud av storlekar för att passa ett brett utbud av kabeldiametrar. Dessa finns även i halgenfritt utförande.


Märkning av uttag

El- och Ethernetuttag kan identifieras med självhäftande etiketter av polypropen eller med ettiketter med skummad baksida. Etiketterna finns på rulle för utskrift på Partex termotransferskrivare samt i A4-format för utskrift på kontorsskrivare.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer