Pneumatik

Pneumatik

Pneumatisk teknik har blivit så vanlig att den praktiskt taget används i varje modern anläggning. Partex sortiment innehåller många alternativ för märkning av pneumatiska ledningar och ställdon. Det finns flexibla märkningar för att passa standardstorlekar av pneumatiska rör, etiketter som är beständiga mot kemikalier. Perfekta för pneumatiska ställdon.
Märkning av pneumatiska ledningar

Vi rekommenderar två metoder för att märka pneumatiska ledningar. Den första består av märken som installeras innan anslutning av ledningar. Dessa finns i en mängd olika storlekar och kan fås som förtrycka ensiffriga märkningar eller som kundanpassade flersiffriga märkningar. Den andra metoden låter dig eftermontera på redan anslutna ledningar genom att fästa märkningen med buntband. Båda metoderna gör det möjligt för dig att hitta den lösning som bäst uppfyller dina krav och de förhållanden under vilka de pneumatiska komponenterna är avsedda att fungera dagligen.


Märkning av pneumatiska ställdon

Pneumatiska ställdon används i flera olika applikationer. Ibland utsätts de för höga temperaturer, fukt och aggressiva ämnen. Märkningar som används för att identifiera dem måste vara beständiga mot alla ämnen de kommer i kontakt med, såsom rengöringsmedel som används inom livsmedelsindustrin. Vi rekommenderar självhäftande etiketter med skummad baksida som är mycket motståndskraftiga mot repor och nötningar, smörjmedel, oljor och alkoholer. Även polyesteretiketter används i många applikationer.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer