Säkerställ drift av ställverk

Säkerställ drift av ställverk

Ställverk består av anslutningar, bussar och isoleringskomponenter som används för att styra och skydda elektrisk utrustning i elektriska kraftsystem. För att säkerställa säker drift måste ställverkskomponenter märkas med tydliga och hållbara märkningar. Partex märkningssystem säkerställer en omfattande identifiering av alla ställverkskomponenter.
Märkning av ledningar

Otaliga tunna ledningar finns i varje ställverkspanel. Snabb och pålitlig identifiering av var och en av dem är avgörande. Den perfekta lösningen för att identifiera tunna ledningar är förtryckta enteckensmärken. De är tillgängliga för att passa ett brett utbud av ledningsdiametrar, finns i ett flertal färger, har tydligt tryck och en unik design som gör att märket stannar säkert på plats.


Märkning av modulära komponenter

Panelerna på ställverken innehåller vanligtvis ett flertal modulära komponenter. Partex har en serie självhäftande etiketter, vilka är utformade speciellt för passning i dessa komponenter. Etiketterna kan skrivas ut på plats med Partex termotransferskrivare. Partex kan även erbjuda polypropen etiketter i standardiserade storlekar eller graverade skyltar som passar modulens bredd.


Märkskyltar

Partex kan tillverka graverade skyltar innehållande: ställverksbyggare, byggår, kontaktinformation och annan användbar information. Vi kan även erbjuda etiketter, med eller utan skummad baksida, för egen utskrift på termotransferskrivare. Idealiska för att fästa på kontrollpanelen.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer