Identifiering av styrkablar och I&C system

Identifiering av styrkablar och I&C system

Vi har mångårig erfarenhet av märkning av styr- och mätutrustnings i industrianläggningar, kraftverk, kraftvärmeverk och stålverk. Partex lösningar inom detta område inkluderar: KKS-märkning i rostfritt stål, etiketter och skyltar för ventiler, kontroller, sensorer och annan mätutrustning samt märkning av kontrollpaneler.
Märken för styr- och kraftkablar

Styrkablar kan behöva märkas med information inklusive: kabelnummer, kabeltyp och sektion eller nummer på målenhet och KKS-data. Var och en av våra lösningar för märkning av styrkablar finns i flera storlekar och stödjer flera textrader på de större storlekarna. Tillgängliga märkmaterial är: PVC (termotransfertryck), ZEREX - halogenfritt (termotransfertryck) samt syrafast AISI 316L rostfritt stål (präglat).


Märkning av kontroll- och mätutrustning

För märkning och inventering av komponenter i energianläggningar erbjuder Partex lösningar med självhäftande etiketter samt graverade skyltar i stål eller plast. De kan limmas, hängas på en kedja eller fästas på röret med buntband. Etiketterna kan innehålla tecken, logotyper, genererad streckkod eller QR-kod


Märkning av kablar i KKS system

KKS (Kraftwerk – Kennzeichen – System) är ett datakodnings- och identifieringssystem som vanligtvis används i kraftverk. Det skapades som svar på den ökande system komplexiteten och det mycket stora antalet komponenter, utrustning och system i kraftverk och kraftvärmeverk. Antagandet av ett enhetligt märkningssystem möjliggör effektiv hantering och bearbetning av data om all utrustning och kablar som fungerar i den givna anläggningen. KKS-numret kan präglas på en märke i rostfritt stål eller graveras på en plastskylt. En QR-kod kan användas för att hålla en stor mängd information.


Märkning av skåp och lådor i KKS system

Ytan på pulverlackerade skåp är ofta ojämn. Etiketter som limmas på en så grov yta måste vara av lämplig tjocklek och ha starkt lim. Partex levererar etiketter och skyltar som är lämpliga för detta ändamål. Plattor kan också nitas eller bultas på plats för att säkerställa en permanent fixering till skåpsdörren. Vi kan gravera in identifieringsuppgifterna åt dig i ett UV-beständigt, laminatskylt eller i rostfritt stål.

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer