Produktionscontroller, se hit!

Produktionscontroller, se hit!

Vill du ha stora möjligheter att påverka Partex verksamhet och inriktning framåt? Vill du jobba i en internationell miljö? Välkommen att söka tjänsten senast 30 oktober 2022.

Vi söker dig som tilltalas av att arbeta nära verksamheten i en spännande internationell miljö.

Partex fortsätter sin tillväxtresa och som produktionscontroller kommer du att vara en viktig spelare. Du kommer ha stora möjligheter att påverka företagets verksamhet och inriktning framåt.

I rollen som produktionscontroller bidrar du till att övriga delar av bolaget utvecklas. Du utvecklar och upprätthåller korrekt informationsflöde till produktionen genom att arbeta både proaktivt och med uppföljning. Du gör relevanta analyser och kommer med rekommendationer för att möjliggöra ett effektivt beslutsarbete i produktionen och dess tillhörande områden. Till din hjälp har du en stab av erfarna och kompetenta medarbetare samt ett nytt, effektivt affärssystem.

Ansvarsområde

> Utveckla och upprätthålla korrekta produktkalkyler

> Analysera bruttomarginalen och säkerställa att alla produkter möter målen för bruttomarginal och lönsamhet

> Stötta ekonomiavdelningen och jobba med bland annat löpande bokföring 

Du tillhör ett team om 4 personer på företagets svenska ekonomiavdelning.

Kvalifikationer och erfarenhet

Till rollen som produktionskontroller söker vi dig som har en akademisk examen inom ekonomi och gärna något års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda. Du är skicklig i MS Office och riktigt vass i Excel och affärssystem. Meriterande är kunskap inom Monitor.

Personliga egenskaper

Du är en framåt och självgående person som drivs av att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Du är duktig på att prioritera, samt efterlever företagets värderingar. Din analytiska sida är stark och du har god förmåga att arbeta flexibelt och prestigelöst. Vidare trivs du med att samarbeta med medarbetare på alla nivåer såväl som med externa kontakter.

Ansökan

Sista ansökningsdag 30 oktober 2022 till ansokan@partex.se
Kontaktperson: Rikard Ståhlberg, Financial Controller
Tel: 0551 280 10 Epost: rikard.stahlberg@partex.se

Välkommen till Partex!

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer