Årets produktionstekniker 2021

Årets produktionstekniker 2021

Partex medarbetare Mika Tolonen har fått motta det hedersvärda priset som Årets Produktionstekniker av IDC West Sweden.

Partex är mycket glada över att återigen få motta en utmärkelse, meddelar Peter Johansson VD på Partex produktionsbolag. Denna gång är det Mika Tolonen på vår utvecklingsavdelning som har utsetts till ”Årets produktionstekniker 2021”.  Detta skedde den 27:e maj under ”Produktionstekniska dagen” arrangerad av IDC West Sweden.

Mika Tolonen har arbetat på Partex i 26 år och blev glatt överraskad över utmärkelsen. Han är noga med att lyfta fram att bra team och stöd från företaget är viktigt för att kunna utföra ett bra jobb.

Märkprodukten Mika har varit med och utvecklat heter PCT och är ett öppet ledningsmärke med en unik design för fästning på redan anslutna ledningar. Läs mer om PCT

Motiveringen till utnämningen är 

Mika Tolonen är en engagerad, kunnig och driven tekniker, som gärna tar ansvar för uppgifter som ofta anses omöjliga där det krävs att tänka nytt och utanför boxen. Utan att tveka tar han sig an nya uppdrag, ny teknik, avancerade projekt, arbetssätt och metoder. 

Mika är också ett lysande exempel på att samla de kompetenser som krävs i hela värdekedjan, både inom företaget men också hos maskinleverantörer, underleverantörer och kunder där innovation sker genom samverkan i varje led. 

Slutresultatet är en helt världsunik produkt med tillhörande utrustning som nu finns på marknaden med stor uppmätt kundnytta som överträffar alla förväntningar.

Läs mer på IDC West Sweden

Se film om PCT

 

Vi använder kakor-filer för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Att stanna på webbplatsen innebär att du godkänner deras lagring eller användning. Få veta mer